Een nieuw bedrijf gestart?

De kans is heel groot dat je als kersverse ondernemer of als startup hier terecht bent gekomen en je de eerste stappen hebt gezet in het bouwen van een sterke identiteit voor jouw bedrijf. Vragen zoals “waarom zou een prospect kiezen voor mijn bedrijf” en “wat onderscheidt er mij van de concurrentie” hebben je waarschijnlijk al enige tijd door het hoofd gespeeld. Ja, een onderscheidende identiteit ontwikkelen is keihard werken. Daar weten wij alles van. Om je alvast op weg te helpen hebben we een handige brandinggids die je totaal vrijblijvend kan aanvragen.

Jullie doen de binnenkant, wij de buitenkant

Wij helpen je graag bij het bouwen van je merk. Doen jullie de binnenkant dan nemen wij wel de buitenkant voor onze rekening. Aan de hand van modules nemen we je mee in het creatieve proces waarin we samen je visuele identiteit uitbouwen en deze te laten meegroeien met jouw bedrijf.

Wanneer start je best met een visuele identiteit?

Zodra je een duidelijk beeld hebt van wat de kernwaarden zijn van jouw merk of bedrijf gaan we aan de slag. Het uitstellen van de ontwikkeling van een visuele identiteit heeft geen enkel nut. In tegendeel! Een visuele identiteit gaat gemiddeld 8 à 10 jaar mee en is het eerste waar jouw prospecten mee in contact komen. Dus als deze identiteit niet de juiste waarden uitstraalt is de kans groot dat je veel opportuniteiten misloopt en dus ook je groei gaat belemmeren.

Budgetvriendelijke startup pakketten

een professionele visuele communicatie voor een vliegende start

Om je te helpen als startup je budget efficiënt te besteden én omdat we sterk geloven in het belang van een sterk merkbeeld, hebben we een aantal budgetvriendelijke basispakketten samengesteld.  Zo hoef je de ontwikkeling van jouw visuele identeit  niet langer uit te stellen en geef je je dromen een echte boost met een sterk en uniform merkbeeld.

BASIC

7999/maand

gedurende 1 jaar of éénmalig €760


LOGO
STATIONERY

+

Gratis intake gesprek
+ 500 gedrukte visitekaartjes


PROFESSIONAL

11999/maand*

gedurende 2 jaar of éénmalig €2360*

* exclusief € 45/maand hosting en domeinregistratie.


LOGO
STATIONERY

+

BASIC CMS WEBSITE
(Home, over ons, product, contact)

+

GRATIS intake gesprek
+ 500 gedrukte visitekaartjes


PREMIUM

16499/maand*

gedurende 2 jaar of éénmalig €3400*

* exclusief € 45/maand hosting en domeinregistratie.


LOGO
STATIONERY

+

BASIC CMS WEBSITE
(Home, over ons, product, contact)

+

PRESENTATIEFILM
OF ANIMATIE
(± 60 sec.)

+

GRATIS intake gesprek
+ 500 gedrukte visitekaartjes


Contacteer ons